Bosna i Hercegovina 
76290 Odžak

Mersal kolaci, za uzivanje... u zalogaju koji se pamti.

Nekoliko rijeci o nama

 • O nama

  O nama

  Preduzeće "MERSAL" d.o.o. osnovano je prvi puta 1998.godine sa sjedištem u Odžaku gdje je počelo s proizvodnjom domaćih (sviježih) kolača i torti.

  Kvalitetom smo vrlo brzo postali prepoznatljivi na tržištu, tako da smo bili zadovoljni prodajom, poslije je preduzeće investiralo u novi (veći) objekat i moderniju opremu (tehnologiju) time je povećalo svoj kapacitet proizvodnje i shodno tome smo bili u mogućnosti ponuditi i veće trgovačke lance u BiH.

  Sada poslujemo sa svim većim trgovačkim lancima u BiH, a od njih vama najpoznatiji su možda: BINGO, MERCATOR, KONZUM, TUŠ, , Ekor i mnogi drugi...
  Vizija preduzeća, "MERSAL" d.o.o želi da zadrži i ojača svoju lidersku poziciju u proizvodnji domaćih (sviježih) kolača i torti u zemlji i regionu. Istovremeno nastojimo da u budućem periodu, ostvarimo značajan plasman svojih proizvoda na teritoriji Jugoistočne Europe i da naši proizvodi budu prisutni i poznati na svjetskom tržištu.
  Misija preduzeća "MERSAL" d.o.o. predstavlja kontinuirano poboljšavanje kvalitete, širenje asortimana artikala i povećavanje maksimalnog zadovoljstva kod naših kupaca. Osim tržišno orijentisanih ciljeva "Mersal" d.o.o. radi i na stalnom usavršavanju rukovodećih kadrova i samih zaposlenih kako bi našim kupcima omogućili maksimalnu kvalitetu naših proizvoda.